perjantai 6. kesäkuuta 2014

Viiden kuukauden tulokset

Eilen oli viides päivä ja silloinhan on ollut tapana tarkastella onko paikat kasvaneet tai pienentyneet. Ja koska nythän on kesä, niin uusimmissa kuvissa onkin päällä uudet biksut kun talviturkki tuli eilen heitettyä. Tosiaan on nyt jo viisi kuukautta salia takana, hurjan nopeasti on mennyt aika. Eilen en ehtinyt millään päivittää blogia mutta nyt sen tein!
Jotenkin kököt kuvat tälläkin kertaa, josko ensi kuussa olisi sitten sellaset mitkä miellyttää kun nyt kahtena kertana on ärsyttäny jo nää kuvatkin. Mutta tarkastellaanpa niitä nyt sitten!Nää on jotenkin niin eri kulmasta otettu että on tosi paha verrata keskenään. Näkeekö kukaan muu näissä mitään muuta eroa kun vaatetus?


En huomaa tässäkään mitään. Paitsi että kuvat on raivostuttavasti väärin päin..


Öhh.. Näiden ero on se että minusta tuossa uudemmassa kuvassa jenkkikset tursottaa enemmän!!! Mutta syynä siihen voi olla eri kuvakulma ja se että alaosa on oleellisesti piukempi kun alushousut. Kädet on ehkä vähän eri näköiset?


En tiedä seisonko enemmän jalat harallaan mutta sekä tässä, että ylemmässä kuvassa näyttää että rako reisien välissä ois vähän suurentunut. Tai siis ennemminkin tuo viiva mikä tulee siitä kun ne osuu yhteen, on pienentynyt.

Tuntuu välillä että jalat ei kehity yhtään mihinkään mutta eiköhän sekin asia ala korjaantumaan kun maanantaina alkaa työt ja sotken pyörällä sinne. Matkaa tulee se kymmenisen kilometriä, viitisen kilsaa siis suuntaansa. Kyllä se pyöräily oli niin kamalaa että heleijaa

No, tässäpä tämä taas tällä kertaa, ei aiheuttanut riemunkiljahduksia mutta kyllä tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti